ورود

0

  • عنوان
  • قیمت واحد
  • تعداد
  • حذف
شناسایی مکان صحیح قرار دادن پدهای دستگاه تنس
شهریور 21

شناسایی مکان صحیح قرار دادن پدهای دستگاه تنس

 

آیا شما از دردهای عضلانی رنج می برید؟ این امکان وجود دارد که دردهای شما ناشی از تصادف یا استفاده بیش از حد از عضلاتتان باشد. امروزه از روش های درمانی تنس برای از بین بردن دردهای ناحیه کمر، دست ها و لگن استفاده می گردد. استفاده از دستگاه فیزیوتراپی تنس خانگی بخشی از برنامه های درمانی است که توسط فیزیوتراپیست ها تجویز می گردد. . فیزیوتراپ ها عموماً اطلاعات جامعی از سیستم های اسکلتی عضلانی بدن دارند و مناطق اثرگذار برای قرار دادن پدها به منظور رهایی از درد را می شناسند.

شما هم می توانید به خرید یک دستگاه تنس خانگی بپردازید. اما پیش از استفاده از این دستگاه بهتر است مشاوره های لازم جهت محل مناسب قرار دادن پدها را دریافت کنید. بنابراین در این مطلب می خواهیم نحوه و مکان مناسب قرار دادن پدهای فیزیوتراپی را به شما آموزش دهیم.

 

به منظور کاهش دردهای عضلانی با استفاده از دستگاه تنس موارد زیر را در نظر بگیرید:

 

- در ابتدا باید مکان دقیق درد خود را بدانید بدین منظور قسمت های حساس و دردناک بدن خود را شناسایی کنید.

 

- همواره دستگاه تنسی انتخاب کنید که کانال های خروجی آن قابل اتصال به دو الکترود باشد. بهتر است در زمان استفاده از دو پد (برای یک کانال) و یا 4 پد (برای دو کانال) استفاده کنید. 


برای مشاهده انواع دستگاه فیزیوتراپی کلیک کنید.


 

- برای تغییر جریان الکتریکی و اثربخشی بیشتر، فاصله و جهت پدهای الکتریکی را تغییر دهید. پدهای فیزیوتراپی می تواند در سه جهت افقی، عمودی و زاویه دار قرار گیرد.

 

- حداقل فاصله بین پدهای تنس باید 3 سانتیمتر باشد. فاصله بین دو پد نباید زیاد باشد زیرا با افزایش فاصله اثربخشی آن کاهش می یابد.
 

- توجه داشته باشید که پدها را به طور مستقیم بر روی مفاصلی مانند زانو، آرنج یا مچ پا قرار ندهید زیرا حرکت آن می تواند اتصال پدهای فیزیوتراپی را سست کند.  

 

در ادامه جهت های مناسب قرار دادن پدهای فیزیوتراپی را به شما آموزش می دهیم:

 

- اگر عصب سیاتیک شما دردناک شده است و درد در ناحیه گسترده ای از بدن شما پخش شده است (به عنوان مثال درد از ناحیه کمر تا بالای زانو ادامه داشته باشد) بهتر است یکی از پدها را به صورت عمودی در ناحیه بالای درد قرار دهید و پد دیگر را به صورت عمودی در پایین منطقه درد قرار دهید.

 

- اگر ناحیه درد کوچک باشد (برای مثال درد ناحیه بازو) پدهای را به صورت موازی در دو طرف ناحیه درد قرار دهید.

 

- در صورتیکه ناحیه درد در بخشی از یک مفصل وجود داشته باشد( مثلا درد آرنج) هر پد را به صورت افقی و موازی جهت عضله در ناحیه بالا و پایین درد قرار دهید.

 

- هنگامیکه درد در ناحیه گسترده ای از بدن شما پخش شده باشد (مثلا ناحیه شانه در زیر گردن) پد ها را در سمت راست و چپ ستون فقرات خود در جهت عمودی قرار دهید. در صورتیکه گستردگی درد تا نواحی شانه ای هم  ادامه داشته باشد پدها را می توان به صوذت زاویه دار قرار داد تا مناطق مزبور را پوشش دهد.

 

- در صورتیکه عضله دلتوئید شما منقبض و دردناک شده است پدهای فیزیوتراپی را به صورت عمودی در دو طرف ناحیه درد قرار دهید.

 

- اگر در ناحیه زانوی خود احساس درد دارید بهتر است دو پد را بالای زانو به صورت عمودی قرار دهید همچنین می توانید به صورت افقی در بالا و پایین زانو قرار دهید.

 

- در صورتیکه از دستگاه فیزیوتراپی تنس می خواهید برای بهبود گرفتگی عضلات ساق پای خود استفاده کنید یکی از پدها را به صورت عمودی در بالای ناحیه درد و یکی از پدها را به صورت افقی یا عمودی در پایین آن قرار دهید. توجه داشته باشد که پدهای الکتریکی نباید به صوت همزمان بر روی دو پا قرار داده شود و بهتر است به صوررت مجزا بر روی هر پا قرار داده شود.

 

- اگر مچ پای شما دچار آسیب شده است و شما استفاده از دستگاه فیزیوتراپی را به عنوان یک روش درمانی در نظر گرفته اید پدها را مانند تصویر زیر در دو طرف ناحیه درد قرار دهید.

 

منبع: Omronhealthcare

 

 


بیشتر بدانید: آیا استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی روش درمانی مناسبی است؟