ورود

0

  • عنوان
  • قیمت واحد
  • تعداد
  • حذف
آیا دستگاه تنس خانگی روش درمانی مناسبی است؟
مرداد 17

آیا دستگاه تنس خانگی روش درمانی مناسبی است؟

بسیاری از افرادی که دردهای مزمنی مانند فیبرومیالژیا یا دردهای پس از عمل جراحی دارند برای کاهش درد و درمان خود به سمت استفاده از دستگاه های تنس خانگی می روند. اگر شما هم برای درمان خود به خرید دستگاه فیزیوتراپی تنس فکر می کنید به شما پیشنهاد می کنیم که به مطالعه این مطلب ادامه دهید تا ببینید آیا خرید دستگاه های فیزیوتراپی درمان بیماری شما می باشد؟

 

دستگاه مناسبی انتخاب کنید

 

دستگاه فیزیوتراپی تنس خانگی از الکترودهای متصل شده بر روی پدهای کوچک و چسبنده تشکیل شده است که این پدها از طریق سیم رابط به دستگاه تنس متصل می گردند. الکترودها در ناحیه درد قرار داده می شوند و جریان الکتریکی از طریق آنها ارسال می شود. جریان الکتریکی با تحریک اعصاب حسی و ایجاد احساس سوزن سوزن شدن در فرد، احساس درد را کاهش می دهد. تنظیم کننده های روی دستگاه این امکان را برای شما فراهم می کنند تا بر اساس نیاز خود فرکانس های کم یا زیاد را انتخاب کنید.
بهتر است قبل از انتخاب خود نیاز اصلی خود را از خرید فیزیوتراپی خانگی بدانید تا بتوانید انتخاب دقیق تری داشته باشید. برای مثال بسیاری از پد های موجود در دستگاه های تنس خانگی حالت چسبنده دارند بنابراین در زمان برداشتن از یک ناحیه دارای مو باعث ایجاد ناراحتی در شما می گردد.

علاوه بر این اگر شما نیاز به یک تنس خانگی قابل حمل دارید تا بتوانید در زمان استفاده از آن به کارهای روزانه خود بپردازید بهتر است در زمان انتخاب به کوچک و قابل حمل بودن آن توجه داشته باشید. سطوح ولتاژ پالس الکتریکی ارسالی بر اساس دستگاه انتخابی متفاوت می باشد بنابراین در زمان خرید بهتر است علت نیاز خود به دستگاه تنس را به خوبی بشناسید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.


برای مشاهده انواع دستگاه فیزیوتراپی کلیک کنید.


 

الکترودهای را در مکان های صحیح قرار دهید

 

اگرچه برخی از دستگاه های تنس حالت پوشیدنی دارند اما در بسیاری از آنها نیاز به قرار دادن پدها در مکان مناسب وجود دارد. جهت قرار گیری پدها براساس ناحیه درد می تواند متفاوت باشد بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم که در ابتدا مکان صحیح قرار دادن پدهای دستگاه تنس را بخوبی بشناسید برای اینکار می توانید به دستور العمل موجود در دستگاه خود مراجعه کنید. در صورتیکه درد شما با یک جلسه درمان کاهش نیافت می توانید مکان الکترودها را تغییر داده و شدت فرکانس را افزایش دهید.


بیشتر بدانید: مکان قرار دادن پد فیزیوتراپی


البته بهتر است بدانید که امکان قرار دادن پدهای فیزیوتراپی در تمامی نقاط بدن وجود ندارد. عدم آگاهی کافی میتواند عوارض جبران ناپذیری را برای شما ایجاد کند. بنابراین در ادامه مکان هایی که نباید در آنها از دستگاه تنس استفاده کرد بیان می شود.

- اطراف چشم ها و ناحیه مغز

- ناحیه جلویی گردن به سبب خطر افت فشارخون

- داخل قفسه سینه

- در صورت وجود ضربان ساز های مصنوعی قلب ( استفاده از دستگاه تنس می تواند سبب اختلال در عملکرد صحیح ضربان ساز شده و عوارض جبران ناپذیری را ایجاد کند)

- بر روی زخم های باز (قرار دادن الکترودها در اطراف زخم مانعی ندارد)

- وجود تومور بدخیم (آزمایش های انجام شده در این زمینه نشان می دهد که برق سبب رشد و تکثیر سلول های سرطانی می گردد.)

- بر روی ستون فقرات ( امکان استفاده از آن در دو طرف ستون فقرات مانعی ندارد)

- بیماران صرعی

 

شاید تنس راه درمانی شما نباشد

 

استفاده از دستگاه تنس برای درمان بسیاری از انواع درد همچون دردهای عضلانی، سفتی و درد گردن، دردهای عصبی دیابتی، درد لگن و شکم، درد های پس از جراحی، دردهای چشمی ناشی از خشکی چشم و ... مورد استفاده می باشد. بااینحال بر اساس گزارشات اعلام شده، استفاده از دستگاه تنس خانگی باعث کاهش درد در برخی بیماری های خاص می گردد و شاید انتخاب مناسبی برای برطرف کردن درد شما نباشد.

 

عوارض استفاده از تنس را بشناسید

 

در نگاه کلی تنس یک روش درمانی بی خطری است که هیچگونه عوارض جانبی ندارد اما با اینحال برخی افراد که دارای پوستی حساس هستند ممکن است در زمان استفاده از دستگاه پوست آنها نسبت به پدها تحریک و قرمز شود. اما با این وجود پدهای ویژه برای افراد مبتلا به آلرژی وجود دارد. بهتر است توجه داشته باشید که استفاده از دستگاه تنس برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به صرع و زنان باردار به هیچ عنوان توصیه نمی گردد. این افراد باید قبل از استفاده از دستگاه تنس با پزشک خود مشورت کنند.